Opsætning af mail i Windows 8 Mail

Denne guide forudsætter du allerede har opsat din e-mail konto gennem menupunktet "E-Mail", som du finder i vores Kontrolpanel.

1. Åbn Mail i Windows 8

2. Vælg knappen "Vis alle i indstillinger", og herunder vælg "Anden konto".
Under Settings kan du også tilføje nye konti.

3. Du kan finde de korrekte informationer der skal indtastes, i det oprettelsesbrev det er sendt til dig under bestillingen af dit webhotel.

VIGTIGT: Den indgående server skal være mail.simply.com

Brugernavnet er HELE din e-mail adresse og ikke kun eksempelvis <b>john</b> men <b>john@domæne.xxx</b>! Adgangskoden er den adgangskode du har valgt i mail administrationen i vores kontrolpanel.

4. Din konto er nu konfigureret og klar til brug.

Artikel fra support-kategorien: Mail

Andre relevante artikler