Glemt adgangskode til mail konti

Hvis du har glemt din adgangskode til din mail konto, er der ikke andet at gøre end at nulstille den.

Vær opmærksom på, at når du ændrer adgangskoden til en mailkonto, skal du huske at opdatere adgangskoden i alle de mailprogrammer du måtte være logget på mailkontoen med.

Ændring af adgangskoder sker med øjeblikkelig virkning.

Der er flere metoder til at ændre adgangskoden på en e-mail konto:

Igennem Simply.com-kontrolpanel

1. Log på kontrolpanelet: https://www.simply.com/controlpanel/
  2. Vælg menupunktet E-mail.
  3. Her kan du ændre adgangskode til dine mailkonti, ændre indstillinger mv.

Nulstillingsmail

Hvis du ønsker at brugerne af dine mail konti selv skal kunne ændre adgangskoden, uden at du skal gøre det for dem, kan det gøres via dette link: https://www.simply.com/mail/resetpassword/
Her er det nødvendigt at kunne tilgå nuværende mail konto, så man kan modtage nulstillingsmailen fra os.

Igennem Simply.com Webmail

Du kan ændre adgangskoden på en mail konto direkte under "Indstillinger" inde i vores Webmail.
Her er det nødvendigt at kende den aktuelle adgangskode for at kunne ændre den, og samtidig nødvendigt at være logget ind i webmailen.