Windows: Installation af .NET 4.0 i Plesk

ASP.NET 4.0 er ikke installeret i Plesk som standard. For at tilføje .NET 4.0, skal du forbinde til den virtuelle server via. Remote Desktop Connection (Forbindelse til Fjernskrivebord) og installere det manuelt.

Dette gøres nemmest ved at hente Microsoft Web Platform Installer her: http://www.microsoft.com/web/downloads/platform.aspx

I Web Platform Installer skal du under Producs > Frameworks vælge Microsoft .Net Framework 4 og trykke Install.

Efter installationen er gennemført, skal du opdatere listen med tilgængelige komponenter i Plesk. Dette gøres under Tools & Settings > Server Management > Server Components.

Artikel fra kategorien Virtual Private Server (VPS)