503 Service unavailable

HTTP 503 kan opstå når et webhotel har brugt al hukommelse det har til rådighed, eller når et script timer ud.

Du kan se mængden af brugt hukommelse fra "Website" menuen og under "Ressourceforbrug" i kontrolpanelet, hvor du også kan læse nærmere om hvordan du kan sænke og analysere forbruget ved bla. at optimere din side med cache, samt finde frem til problemet ved at undersøge logfilerne, og bl.a. at kontrollere for angreb.

Vi ser ofte at højt ressourceforbrug kan bl.a. være forårsaget af angreb, for meget trafik eller af tunge plugins der er installeret i diverse CMS systemer, især backup plugins kan være problematiske.

Ultimativt kan du også opgradere dit produkt til et større, med mere hukommelse, og dermed hæve loftet, det kan også gøres igennem vores Kontrolpanel.

Tips & tricks

Ønsker du at slå alle PHP-processer ihjel på din hjemmeside, og dermed frigive alle ressourcer,kan det gøres med Linux-kommandoen pkill lsphp igennem SSH, du kan se alle aktive processer med kommandoen ps axf og top d1.