Opsætning af mail i Mac Mail (OSX)

Denne guide forudsætter du allerede har opsat din e-mail konto i vores Mail Administration, som du finder i vores Kontrolpanel. Hvis du ønsker at benytte IMAP skal du desuden aktivere dette på kontoen samme sted.

1. Åbn "Mail".

2. Tryk på Mail i toppen og vælg Konti....

3. Vælg Anden Mail-konto... og tryk på "Fortsæt".

4. Indtast navn (du kan selv vælge hvilket navn, du ønsker at benytte til din konto), din fulde e-mail adresse, samt adgangskoden du selv har oprettet til din e-mail adresse gennem kontrolpanelet på vores side.

5. Programmet vil sige: "Kan ikke bekræfte kontonavn eller adgangskode." Her skal du blot udfylde felterne for indgående og udgående post og trykke Log ind.

Den indgående server er mail.unoeuro.com, og den udgående server er asmtp.unoeuro.com.

Note: Eksemplet her er til IMAP, men du kan også benytte POP med samme indtastninger.

6. Tryk OK her, hvorefter din mail burde fungere!