Opsætning af mail i Outlook 2017 (macOS)

Følgende guide beskriver opsætning af Mail i Microsoft Outlook 2017 til macOS.

1. Tilføj en ny konto til Outlook gennem indstillingerne ved at trykke på "Konti" og der trykke på plus-tegnet nede til venstre, hvor du kan vælge "Ny konto...".

2. Skriv e-mailadressen ind, som du vil opsætte i programmet.

3. Når du får muligheden, skal du trykke på "Vælg udbyder".

4. Vælg "IMAP/POP".

5. Skriv din adgangskode ind, angiv den indgående server som mail.unoeuro.com og angiv den udgående server som asmtp.unoeuro.com.

6. Din e-mail skulle gerne virke nu!