Opsætning af mail i Gmail på Android

Denne guide forudsætter du allerede har opsat din e-mail konto gennem menupunktet "E-Mail", som du finder i vores Kontrolpanel.

1. Åbn "Settings" i Gmail app'en

2. Tryk "Add account".

3. Vælg "Other".

4. Skriv e-mailadressen, som du vil sætte op i app'en, og tryk på "MANUAL SETUP".

5. Vælg "Personal (IMAP)". Note: Du kan også vælge at bruge POP3, men det er ikke anbefalet.

6. Skriv adgangskoden til den e-mailadresse, som du sætter op.

7. Ret teksten i "Server"-feltet til mail.unoeuro.com.

8. Ret teksten i "SMTP server"-feltet til asmtp.unoeuro.com.

9. Opsæt dine "Account options", som du ønsker. Disse indstillinger er valgfrie.

10. "Account name" og "Your name" er også valgfrie.