Opsætning af mail i Mac Outlook 2016 (macOS)

Følgende guide beskriver opsætning af Mail i Microsoft Outlook 2016 til macOS.

1. Tilføj ny konto, vælg "Anden mail".

2. Udfyld felterne med de oplysninger der passer til kontoen du vil tjekke post på. Eksempelvis skiftes "test@ue-example.com" ud med fx. "jens@jensjensen.dk" og så skal du indtaste den kode du selv har lavet til mail-kontoen, under E-mail i vores kontrolpanel.

VIGTIGT: Den indgående server skal være mail.unoeuro.com og den udgående asmtp.unoeuro.com

Eksemplet her er til POP, men du kan også benytte IMAP med samme indtastninger.

Under Server til udgående post vælges "Tilsidesæt standardport" og så skal port 587 indtastes.