Opsætning af mail i Windows 10 Mail

Nedenstående finder du hjælp til opsætning af din e-mail konto i Windows 10 Mail.

Denne guide forudsætter du allerede har opsat din e-mail konto i vores Mail Administration, som du finder i vores Kontrolpanel.

1. Åbn Mail i Windows 10 og vælg Tilføj konto.

2. Vælg Avanceret konfiguration

3. Vælg Webmail

4. Du kan finde de korrekte informationer der skal indtastes, i det oprettelsesbrev det er sendt til dig under bestillingen af dit webhotel.

Den indgående mailserver skal være mail.unoeuro.com

Her har vi valgt POP3, men du kan også benytte IMAP hvis du har aktiveret dette under E-mail i vores kontrolpanel.

5. Brugernavnet er HELE din e-mail adresse og ikke kun eksempelvis test men test@domæne.xxx! Adgangskoden er den adgangskode du har valgt i mail administrationen i vores kontrolpanel.

Den udgående server skal være asmtp.unoeuro.com og der skal sættes hak i de to bokse under dette felt.

6. Klik Logon og din konto er nu konfigureret og klar til brug.