Opsætning af mail i Postbox

Denne guide forudsætter du allerede har opsat din e-mail konto gennem menupunktet "E-Mail", som du finder i vores Kontrolpanel.

1. Åbn Postbox og udfyld navn, din mail adresse, samt den kode du har lavet til din mail. Klik på "Next".

2. Når Postbox har fundet dine indstillinger, så kan du rette til, så du benytter POP med nedenstående indstillinger, eller du kan benytte IMAP med de indstillinger den finder som standard (Husk at skifte ue-example.com ud med dit eget domæne). SSL skal som udgangspunkt deaktiveres. Klik herefter "Finish".

VIGTIGT: Den indgående server skal være mail.unoeuro.com

3. Oplever du problemer med at sende kan du justere på dine indstillinger for den udgående server, som vist her.