Opsætning af mail i Gmail

Nedenstående finder du hjælp til opsætning af din e-mail konto i Gmail.

Denne guide forudsætter du allerede har opsat din e-mail konto i vores Mail Administration, som du finder i vores Kontrolpanel.

1. Gå under indstillinger og vælg "Accounts and Import".

2. Vælg "Add a POP3 mail account you own".

3. Indtast din mail-adresse.

4. Indtast din e-mail adresse som brugernavn, samt den kode du har oprettet til mail adressen under Mail administration i vores kontrolpanel og udfyld serverindstillingerne som vist for indgående server.

VIGTIGT: Den indgående server skal være mail.unoeuro.com

Du kan benytte port 110, eller 995 hvis du aktiverer SSL. Resten af indstillingerne er valgfrie - vi anbefaler dog ikke at lade en kopi af mailen være på vores server.

5. Mailkontoen er nu tilføjet og du kan vælge om du vil kunne sende fra den via Gmail også.

6. Indtast det navn der skal vises som afsender.

7. Vælg at sende gennem vores udgående server med de viste indstillinger. Som udgående server benyttes asmtp.unoeuro.com (ikke dit eget domæne). Her skal igen godkendes med din egen mail-adresse og kode.

8. Kontoen er nu oprettet og for at bekræfte du ejer mail kontoen skal du indtaste den aktiveringskode der er sendt til din mail-adresse.