Opsætning af mail i Mailbird

Denne guide forklarer hvordan du kan opsætte din email konto i Mailbird (http://www.getmailbird.com).

Det antages at du allerede har opsat din email konto i UnoEuro Mail administration, hvilket du kan finde i Kontrolpanelet.

1. Start Mailbird.
  2. Klik på Mailbird menuen I det øverste højre hjørne.
  3. Vælg “Indstillinger”
  4. Klik på “Konti” tabben.
  5. Klik på + knappen.

6. Indtast dit navn, UnoEuro email adresse og kodeord, som du allerede har oprettet via UnoEuro kontrolpanelet.

7. Klik på “Fortsæt”, og UnoEuro server indstillingerne vil automatisk blive fundet.

Hvis du ønsker at redigere server indstillingerne, kan du klikke “Rediger Server Indstillinger” linket.

Du kan se herunder en oversigt over de mulige indstillinger, men bemærk at dette burde ikke være nødvendigt at redigere.

VIGTIGT: Den indgående server skal være mail.unoeuro.com

Hvis Mailbird ikke kan detecte server indstillingerne, så kan du også manuelt indtaste server navne, og porte som i skærmbilledet herunder.