Opsætning af mail i Outlook.com

Nedenstående finder du hjælp til opsætning af din e-mail konto i Outlook.com.

Denne guide forudsætter du allerede har opsat din e-mail konto i vores Mail Administration, som du finder i vores Kontrolpanel.

1. Under "Options" vælg "Your email accounts".

2. Vælg "Add a send-and-receive account".

3. Vælg "Advanced options" inden du indtaster dine oplysninger.

4. Indtast dit navn, e-mail adresse og udfyld serverindstillingerne som vist for indgående server. Du skal skifte vores eksempler ud med dine egne server oplysninger. De korrekte oplysninger finder du i oprettelsesmailen du har modtaget fra os. "Username" skal være hele din e-mail adresse og du skal benytte den kode du har lavet til den under Mail administration i vores kontrolpanel.

VIGTIGT: Den indgående server skal være mail.unoeuro.com

5. Indtast de viste oplysninger for den udgående server og klik "Next".

6. Vælg om kontoen skal have sin egen indbakke og gem opsætningen. Kontoen er nu oprettet.