Opsætning af mail i Mozilla Thunderbird

1. I setup vinduet, vælg "Skip this and use my existing email".

2. Indtast navn, e-mail adresse og koden du har oprettet til din e-mail adresse. Klik på "Continue".

3. Klik på "Manual config".

4. Vælg om du vil benytte POP eller IMAP. Hvis du vil benytte IMAP skal dette aktiveres på din mail konto via Mail administration i vores kontrolpanel først.

5. Udfyld felterne med de mailserver oplysninger du har modtaget i din oprettelsesmail. Resten kan udfyldes som anvist på billedet.

VIGTIGT: Den indgående server skal være mail.unoeuro.com

6. Brugenavn skal være hele din mail adresse.

7. Klik "Done".

8. Møder du advarslen her skal du vælge "I understand the risks" og klikke "Done".

9. Kontoen er nu opsat. Såfremt der kommer en besked om certifikat skal dette blot tilføjes.