Opsætning af mail på iPad

Denne guide hjælper dig med at opsætte en POP3 eller IMAP e-mail adresse på en iPad.

1. Tryk på ikonet for "Settings":

2. Vælg "Mail, Contacts, Calendars":

3. Vælg "Add Account":

4. Under type af account vælges "Other":

5. Under "Other" vælges "Add Mail Account":

6. Her indtastes navn, e-mail, adgangskode og en beskrivelse.

7. Tryk "Next" når alt er udfyldt

8. På næste side vælges "POP" øverst (eller IMAP hvis du har aktiveret dette)

9. Under "Incoming Mail Server", udfyld indgående postserver, din e-mail adresse (som brugernavn) og adgangskode til denne. De specifikke oplysninger kan findes i din oprettelsesmail.

VIGTIGT: Den indgående server skal være mail.unoeuro.com

10. Under "Outgoing Mail Server", udfyld udgående postserver, din e-mail adresse (som brugernavn) og adgangskode til denne.

11. Afslut med at trykke "Save"

12. Accepter evt. certifikater du bliver bedt eller advaret om.

Du kan finjustere den udgående server, som vist i dette billede: