Plads på mail

Ved almindelig POP3 er der ubegrænset mængde diskplads til rådighed når det kommer til indgående mail og vedhæftede filer på disse. Dvs. du kan have en ubegrænset mængde mails liggende på serveren.

Når du aktiverer IMAP så pålægger du den enkelte mail konto en kvota. Standardkvota til IMAP er 1GB til hver mail konto du aktiverer det på. Du kan holde øje med forbruget ved at klikke på IMAP ikonet ud for den enkelte mail konto. Ønsker du at opgradere pladsen, kan det gøres ved at skifte til en større webhotel suite, under Administration i kontrolpanel, ved at vælge Ændre produkt.