Opsætning af mail i Microsoft Outlook 2003

Nedenstående finder du hjælp til opsætning af din e-mail konto i Microsoft Outlook 2003.

Denne guide forudsætter du allerede har opsat din e-mail konto i vores Mail Administration, som du finder i vores Kontrolpanel.

1. Åbn Microsoft Outlook

2. Vælg menuen Funktioner derefter punktet E-mail-konti>. Tryk på Tilføj ny e-mail-konto dernæst OK.

3. Under servertype vælges POP3

4. Oplysningerne indtastes som vist på nedenstående skærmdump.

BEMÆRK: Kontonavn er HELE din e-mail adresse og ikke kun eksempelvis john men john@domæne.xxx! Adgangskoden er den adgangskode du har valgt i vores mail-administrationen.

VIGTIGT: Den indgående server skal være mail.unoeuro.com

5. Din konto er nu konfigureret og klar til brug. Post hentes ved at trykke: Send & Modtag i menuen.