Opsætning af mail i Outlook Express

Nedenstående finder du hjælp til opsætning af din e-mail konto i Outlook Express.

Denne guide forudsætter du allerede har opsat din e-mail konto i vores Mail Administration, som du finder i vores Kontrolpanel.

1. Åbn Outlook Express

2. Vælg menuen Funktioner derefter punktet Konti

3. Tryk på Tilføj - > Post

4. Indtast dit fulde navn.

5. Her skriver du din fulde e-mail adresse.

6. Du kan finde de korrekte informationer der skal indtastes, i det oprettelsesbrev det er sendt til dig under bestillingen af dit webhotel.

VIGTIGT: Den indgående server skal være mail.unoeuro.com

7. Du kan finde listen over mulige udgående servere, her.

BEMÆRK: Kontonavn er HELE din e-mail adresse og ikke kun eksempelvis john men john@domæne.xxx! Adgangskoden er den adgangskode du har valgt i mailadministrationen under dit kontrolpanel.

8. Din konto er nu konfigureret og klar til brug. Post hentes ved at trykke: Send & Modtag i menuen.