Opsætning af mail i Mac Entourage (OSX)

Følgende guide beskriver opsætning af Mail i Mac Entourage.

1. Klik øverst i menuen og vælg Entourage -> Account Settings/Konto Indstillinger

2. I konto vinduet trykker du Ny/New, hvorefter du vælger POP som konto type og trykker OK.

3. I konto vinduet trykker du Ny/New, hvorefter du vælger POP som konto type og trykker OK.

4. Tryk på Konfigurer manuelt nederst i vinduet.

5. Udfyld felterne med de rette informationer, så det stemmer overens med din mail konto.

Konto navn Account name: Din e-mail adresse

Navn/Name: Dit navn Dit firmanavn

E-mail adress: Din e-mail adresse

Konto ID Account ID: din e-mail adresse

POP-server: mail.unoeuro.com

VIGTIGT: Den indgående server skal være mail.unoeuro.com

Adgangskode Password: din kode til e-mailen

SMTP server: Din internet udbyders mailserver el. asmtp.unoeuro.com

6. Klik på avancerede under SMTP server.

7. Sæt flueben i Tilsidesæt Standard-SMTP-port: 587
    Sæt flueben i SMTP-server kræver godkendelse.

Markér ”brug de samme indstillinger som serveren til indgående post”

8. Klik på OK for at gennemføre opsætningen og vende tilbage til din konto oversigt.

9. Luk nu alle vinduer og gå tilbage til din indbakke i Entourage. Din konto er nu opsat og klar til anvendelse.