Glemt adgangskode til mail konti

Hvis du har glemt din adgangskode til din mail konto, er der ikke andet at gøre end at nulstille den.

Der er to måder hvorpå man kan ændre adgangskoden på en e-mail konto.

a. Log ind i vores Kontrolpanel og vælge "E-mail" for domænet. Her kan du ændre adgangskode på de enkelte mail konti, samt opsætte indstillinger.

b. Hvis du ønsker at brugerne af dine mail konti selv skal kunne ændre adgangskoden, uden at du skal gøre det for dem, kan det gøres via følgende link: https://www.unoeuro.com/services/mail.password.php
Her er det nødvendigt at kende den allerede aktive adgangskode for at foretage en ændring.

Ændring af adgangskoder sker med øjeblikkelig virkning.