Hvad betyder "Network security incident"

Vi har implementeret en række filtre for at højne sikkerheden for alle sites hosted hos Unoeuro.

Eksempelvis overvåges loginforespørgsler mod Wordpress-blogs og hvis der forsøges adskillige gange at logges ind med forkert brugernavn/adgangskode, så vil systemet automatisk oprette en midlertidig blokering.

En typisk angrebsmetode for at kunne tilgå sites er at lave et såkaldt Bruteforce angreb - altså et automatiseret forsøg på at gætte brugernavn/adgangskode. Dette filter er med til at modvirke dette.

Hvis du bliver ramt af denne besked er det derfor enten fordi du eller andre der kommer fra samme IP adresse har forsøgt adskillige logins mod et site hos os inden for kort tid.

Blokeringen forsvinder automatisk igen efter nogle minutter.