Ændre adgangskoder

Adgangskoderne til produkt og konto ændres særskilt og skal/bør ikke nødvendigvis være ens.

Adgangskode til produkter

Adgangskoden til dit webhotel kan ændres under menupunktet Administration i vores Kontrolpanel. Ændringen gælder alle services tilhørende webhotellet, det være FTP, Statistik, SQL osv.

Adgangskode til UnoEuro-konto

Ønsker du at ændre adgangskode til din UnoEuro konto, skal dette gøres under menupunktet Konto i vores Kontrolpanel. Ved ændring af adgangskode til din UnoEuro konto, skal nuværende adgangskode oplyses, af sikkerhedsmæssige årsager.