Opsætning af Filezilla

Hent og installer Filezilla fra https://filezilla-project.org/download.php?show_all=1

1. Åbn "Websted manager".

2. Vælg "Nyt websted".

3. Udfyld felterne "Vært", "Bruger" og "Adgangskode", som det er anvist under afsnittet "FTP oplysninger" i din oprettelsesmail (erstat ue-example.com med dit eget domæne). Under kryptering anbefaler vi at vælge "Brug kun almindelig FTP". Vælg "Normal" som "Logontype".

4. Vælg fanebladet "Overførselsindstillinger" og sæt flueben i "Begræns antal samtidige forbindelser".

5. Sæt "Maks. antal forbindelser" til 3 eller 4.

6. Tryk "Tilslut"

Artikel fra kategorien FTP