Ændring af navneservere

Navneservere for et domæne der håndteres gennem UnoEuro, kan som udgangspunkt ændres via vores Kontrolpanel.

Særligt for .dk domæner

Navneservere for .dk domæner kan kun ændres gennem DK Hostmaster. Se: https://selvbetjening.dk-hostmaster.dk/hjælp/domæne#redelegate

Andre domænetyper

Hvis der IKKE er tale om et .dk domæne kan du gøre følgende:

1. Log ind i dit UnoEuro kontrolpanel
  2. Vælg det domæne du vil redigere på forsiden
  3. Tryk på "DNS Administration" i menuen til venstre
  4. I bunden af siden står der "Sæt navneservere" - tryk da på knappen "Angiv navneservere"
  5. Slet alle de udfyldte felter og indsæt de ønskede navneservere.

Vær opmærksom på, at hvis du gør dette, og DNS opsætningen på de valgte navneservere ikke er korrekt, kan du risikere at både webhotel og e-mail, stopper med at fungere.