URL viderestilling

Hvis du ønsker at viderestille et domæne til en URL, kan dette gøres igennem vores DNS Administration, som du finder inde i vores kontrolpanel.

Såfremt webhotellet du ønsker at viderestille til, ligger hos UnoEuro, kan du også bestille det nye domæne som et tilknyttet domæne, dette gøres igennem menupunktet Administration i vores Kontrolpanel.

For at lave en ny URL viderestilling gøres følgende:
1. Log ind i dit kontrolpanel og vælg domænet.
2. Vælg "DNS" fra menuen
3. Under "Hurtig URL viderestilling" kan du nu vælge hvordan din viderestilling skal fungere.
4. Tryk på "Opsæt viderestilling"

Bemærk du ikke kan opsætte viderestillinger til adresser som viderestiller videre.