Skjul WHOIS oplysninger

På nogle domæner står ejerskabet af domænet i offentlige databaser, dette giver ofte anledning til spam. For helt at undgå dette kan du aktivere Anonym WHOIS på det enkelte domæne.

For at skjule oplysninger for .dk domæner skal du kontakte DK-Hostmaster og gøre det igennem dem: https://www.dk-hostmaster.dk/da/anonymitet

For de fleste andre domæne-typer kan WHOIS oplysninger skjules igennem vores Kontrolpanel.
Vælg menupunktet Administration og herefter "Anonym WHOIS" hvor du også kan læse mere om funktionaliteten.