Deploy .NET Core

Guiden hjælper dig med at sætte RuntimeFrameworkVersion til 1.1, som er hvad vores webhoteller som bruger som standard.

Ønsker du at benytte en nyere/anden version af .NET Core, kan du lave en Self Contained Deployment (SCD).
Se Microsofts artikel omkring SCD: https://docs.microsoft.com/en-us/dotnet/core/deploying/

1: Tilføj følgende linje til din .csproj fil:

<PropertyGroup>
    <RuntimeFrameworkVersion>1.1.0</RuntimeFrameworkVersion>
 </PropertyGroup>

Eks. vil din .csproj fil starte således:

<Project Sdk="Microsoft.NET.Sdk.Web">
  <PropertyGroup>
    <RuntimeFrameworkVersion>1.1.0</RuntimeFrameworkVersion>
  </PropertyGroup>
  <PropertyGroup>
    <TargetFramework>netcoreapp1.1</TargetFramework>
  </PropertyGroup>

2: Publish dit projekt til en mappe. Sørg for at target framework står til 1.1.

3: Upload dine published filer til dit webhotel i den korrekte mappe.

Artikel fra kategorien ASP & ASP.NET