Opsætning af mail på iPhone

Denne guide hjælper dig med at opsætte en POP3 eller IMAP e-mail adresse på en iPhone.

1. Tryk på ikonet for "Settings":

2. Vælg "Mail, Contacts, Calendars":

3. Vælg "Add Account":

4. Under type af account vælges "Other":

5. Under "Other" vælges "Add Mail Account":

6. Her indtastes navn, e-mail, adgangskode og en beskrivelse.

7. Tryk "Next" når alt er udfyldt

8. På næste side vælges "POP" øverst (eller IMAP hvis du har aktiveret dette)

9. Gå lidt ned under "Incoming Mail Server" og udfyld indgående postserver, din e-mail adresse og adgangskode. De specifikke oplysninger kan findes i din oprettelsesmail.

10. Gå lidt længere ned under "Outgoing Mail Server" og udfyld udgående postserver, din e-mail adresse og adgangskode.

11. Afslut med at trykke "Save"

12. Accepter evt. certifikater du bliver bedt eller advaret om.

Du kan finjustere den udgående server, som vist i dette billede: