1-click installation på midlertidig URL

Hvis dit domæne endnu ikke er flyttet til os, men du alligevel ønsker at benytte vores 1-click installation, kan du installere på den midlertidige URL.

Efter du har valgt det system du ønsker at installere, kan du under installationen vælge "Brug midlertidig URL". Så vil du kunne redigere i din side på den midlertidige URL som du finder i din oprettelsesmail, eller under Administration i kontrolpanel.

Når du ikke længere ønsker at benytte den midlertidige URL skal du huske, at rette den tilbage til den korrekte.

F.eks. har WordPress denne guide: http://codex.wordpress.org/Changing_The_Site_URL

Artikel fra kategorien 1-Click installation