1-click installation på tilknyttet domæne

Efter du har oprettet en tilknytning af et domæne til dit webhotel, kan du efterfølgende benytte 1-click funktionen på webhotellet til at installere software på det tilknyttede domæne.

Vælg webhotellet i dit kontrolpanel og tryk på "1-Click installer" menupunktet. Når du er på 1-click installationssiden kan du under "Adresse" vælge det tilknyttede domæne i listen over mulige domæner at installere på.

Sørg for ikke at vælge samme tabel-præfiks som på dit webhotel, hvis du installerer samme system, da 1-click vil overskrive database-tabeller med samme navn/præfiks.

Artikel fra kategorien 1-Click installation