Hvorfor har i ikke version X af en pakke?

1-Click pakker udvikles ikke af os. Pakkerne leveres af dem der står for de forskellige websystemer. F. eks. så er det Wordpress folkene der laver 1-click pakken til Wordpress. Dermed er det ikke os der bestemmer hvilke versioner eller pakker vi kan levere.

Vi sørger altid for at tilbyde den nyeste 1-click pakke som der er tilgængelig for det enkelte system.

Det er naturligvis altid muligt at installere den version der medfølger 1-click, og så blot derefter opdatere til en nyere version ved at følge normal procedure for den pakke man har installeret.

Artikel fra kategorien 1-Click installation