Flytning af hjemmeside til UnoEuro

Det er generelt forholdsvis nemt at skifte webhoteludbyder. Følg blot disse generelle skridt for at sikre en korrekt og problemfri overflytning af din hjemmeside og e-mail.

1. Bestil et webhotel hos UnoEuro. Blot følg bestillingen igennem vores hjemmeside.

2. Tag en backup af din hjemmeside og mail hos din nuværende udbyder. Dette indbærer normalt at du henter alle filerne ned fra din nuværende udbyder og samtidig tager en eksport af evt. databaser du måtte have. Kontakt evt. din nuværende udbyder, hvis du er i tvivl om hvordan du får adgang til disse data.

3. Opret dine e-mail konti i UnoEuro's kontrolpanel. Dette gøres under menupunktet "Mail Administration".

4. Upload din backup af dine hjemmeside til UnoEuro's servere. Se din oprettelsesmail for instruktioner og detaljer. Ændre evt. databaseforbindelser så du nu forbinder til din database hos UnoEuro. Benyt herefter evt. den midlertidige URL til at kontrollere at siden virker som den skal, du finder URL'en i din oprettelsesmail.

5. Godkend evt. redelegering (flytning) af dit domæne.

6. Ændre din opsætning i brugte mailprogrammer, så de nu er sat korrekt op til at hente og sende post via UnoEuro's mailservere. Se din oprettelsesmail for instruktioner og detaljer.

7. Når redelegeringen af domænet er gennemført, skulle din hjemmeside nu værende fuldt funktionel på dit nye UnoEuro webhotel.

Husk at opsige evt. abonnement hos tidligere udbyder.

Importering af data

For at gøre det nemmere at importere data til dit UnoEuro webhotel, har vi lavet en række værktøjer.

Filer & MySQL data

I vores File manager kan du importere dine FTP data fra din tidligere udbyder, og i vores MySQL administration kan du importere dine MySQL data. Du finder begge i vores Kontrolpanel.

Mail

Hvis du aktiverer IMAP på dine mail konti hos os, kan du også bruge IMAP til at importere mail fra din tidligere udbyder. Det gøres under "Avanceret" i vores Mail-administration.

Brug af disse værktøjer er selvfølgelig frivilligt, du kan også eksportere og importere data med diverse FTP, MySQL og Mail programmer.