Nedgradera hemsida till PHP 5.6

Som standard kör alla Simply.com-webbplatser PHP 7.0.x, vilket är signifikant snabbare än tidigare PHP-versioner.

Tyvärr är vissa CMS-system inte uppdaterade eller kompatibla med PHP 7.
Om du använder föråldrad PHP-kod kan du välja att nedgradera webhotellet till PHP 5.6.

Du kan nedgradera till PHP 5.6 genom att infoga följande i din .htaccess-fil

AddType application/x-httpd-php-old .php

Du kan komma åt filen . htaccess med vår filhanterare eller med FTP.
Filen SKA heta .htaccess. Om filen inte är tillgänglig så skapar du den helt enkelt.

Observera att detta är en tillfällig lösning och alla webbhotell kommer att tvingas på PHP 7 när PHP 5.6 inte längre underhålls under Q4 2018. Därför är det vettigt att nedgradera till PHP 5.6, lösa problemet och sedan uppgradera igen efteråt (genom att ta bort linjen). Då kommer du också att dra nytta av fördelarna med PHP7.

http://php.net/supported-versions.php

Artikel från supportkategorin: PHP