555 Security Incident Detected

Simply.com använder en avancerad brandvägg (Web Application Firewall) för att förhindra och blockera attacker, missbruk och utnyttjande av sårbarheter på våra kunders hemsidor.

Om det här filtret fångar vad det tycker är ett försök att missbruka din webbplats, kommer det att visa ett 555-fel och spärra den specifika besökaren. Detta kan inkludera alltför många misslyckade inloggningsförsök eller otillåtna HTTP-frågor.

Kända tredjepart tjänster som Googlebot, Jetpack, Paypal, Facebook, ManageWP ec. är vitlistade i vårt säkerhetsfilter.