Importera e-post från extern leverantör

Du kan importera e-post från andra postleverantörer till oss.
Detta görs i kontrollpanelen under E-post i menyn till vänster.
Klicka på den knappen "Importera mail"

I dopdown-menyn kan du sedan välja den e-postadress du vill importera till.

Informationen för fälten kan tillhandahållas av din tidigare leverantör.
Extern e-postserver: E-postservern du importerar från. Exempel: mail.exstern-server.se
Externt användarnamn: E-postadressen du importerar från. Exempel: test@externdomain.se
Externt lösenord: Koden för e-postadressen till det externa e-postkontot som du importerar från.
Externt IMAP-prefix: Skriv .INBOX

När du har fyllt i uppgifterna och kan du trycka på "Importera mail"

Nu kommer all e-post och mappar som du haft på det externa e-post kontot kopieras över till oss.

Artikel från supportkategorin: Mail