Signatur i webbmailen

För att skapa en signatur till din e-postadress i webbmailen ska du göra följande.

1 Öppna webbmailen

Logga in på https://webmail.simply.com

2 Skapa signatur

Klicka på Inställningar -> Identiteter -> Din e-postadress

Här har du möjlighet att skapa din signatur i ren text.

Önskar du att skapa en HTML-signatur, kan du göra det genom att aktivara HTML:

När HTML är aktiverat får du fler verktyg att skapa din signatur med.

Kom ihåg att trycka på Spara nederst på sidan när du är färdig.

Notera! Om du har skapat en HTML-signatur, finns där en funktion i webbmailen där du behöver aktivera för att signaturen alltid ska vara med i ett nytt e-postmeddelande.

Klicka på Inställningar -> Redigering av meddelanden

Vid alternativet Skriv meddelanden i HTML-format väljer du Alltid.

Kom ihåg att trycka på Spara längst ner på sidan, när du är färdig.