Inställning av email i Microsoft Outlook 2016

Följande guide hjälper dig med att konfigurera ditt e-postkonto i Microsoft Outlook 2016.

Den här guiden förutsätter att du redan har ställt in e-postkonto med vår "E-post" Administration, som du hittar i vår kontrollpanel.

1. Öppna Microsoft Outlook 2016.

2. Välj menyn Arkiv, sedan punkten Lägg till konto.

3. Fyll i din e-postadress, klicka på "Avancerade inställningar" och markera "Låt mig manuellt konfigurera mitt konto".

1. Välj POP eller IMAP. Vi rekommenderar IMAP.

1. Fyll i fälten som visas med värden som anges i ditt välkomstmail. Om du vill använda IMAP väljer IMAP kontotyp först - utöver detta är värdena desamma.

Viktigt: Om du använder IMAP, port för inkommande e-post vara 143. Om du vill använda POP måste porten vara 110. Om du vill använda SSL / TLS som krypteringsmetod ska port för inkommande e-post vara 993 för IMAP eller POP 995 .

OBS: Användarnamn är ditt e-postadress och inte bara till exempel john utan john@domain.se!
Lösenordet är det lösenord du har valt i "E-post" Administrationen under kontrollpanelen.

1. Ange ditt valda lösenord för e-post och tryck på "Anslut".

1. När du får upp denna ruta är det klart och du kan trycka på "Klar".