Ändra lösenord

Produkt- och kontolösenord ändras separat och bör inte vara samma.

Produktlösenord

Lösenordet för ditt webbhotell kan ändras under Administration i Kontrollpanelen.
Ändringen gäller för alla tjänster i webbhotellet, som FTP, statistic, MySQL, MSSQL osv.

Simply.com kontolösenord

Om du vill ändra lösenordet för ditt Simply.com-konto gör du detta under Konto i Kontrollpanelen.
När du byter lösenord för ditt Simply.com-konto måste nuvarande lösenord anges av säkerhetsskäl.

Artikel från supportkategorin: Generellt