Byte av domän som tillhör en produkt

Tyvärr är det inte möjligt att ändra domänen som beställts med en produkt. Produkten är i princip låst till domänen.

Om du vill ha en annan domän till ett webbhotell kan du antingen göra en bokning av ett nytt webbhotell, normalt via vår hemsida. Då kan du helt enkelt välja att låta det "gamla" webhotellet löpa ut.

Du kan också köpa den nya domänen som en DNS-tjänst och använda sedan vår "Byt produkter" -funktion i vår kontrollpanel så att domänen för webbhotell och DNS-tjänster växlar. På så sätt kan du spendera resten av perioden på det redan köpta webhotellet med domänen du vill ha. Observera att alla data raderas vid ett sådant utbyte.