Jag har glömt/tappat bort uppgifterna till mitt konto eller webbhotell

Om du inte längre har tillgång till uppgifterna till ditt webbhotell eller konto, kan du få dem utskickade via: https://www.simply.com/se/controlpanel/forgotpassword/

E-postmeddelandet kommer att skickas till den e-postadress som är angiven på konto som tillhör domänen. Mailet innehåller de nödvändiga uppgifterna så som användarnamnen, lösenord och andra inloggningsuppgifter till den aktuella produkten eller kontot.

Om du har tappat bort ditt användarlösenord för Simply.com kan du återställa det via: https://www.simply.com/se/controlpanel/user/resetpassword/

Artikel från supportkategorin: Generellt