Jag har glömt/tappat bort uppgifterna till mitt konto eller webbhotell

Om du inte längre har tillgång till uppgifterna till ditt webbhotell eller konto, kan du få dem åter skickade via https://www.unoeuro.com/se/controlpanel/forgotpassword/

E-postmeddelandet kommer att skickas till den e-postadress som är angiven på konto som tillhör domänen. Mailet innehåller de nödvändiga uppgifterna så som användarnamnen, lösenord och andra inloggningsuppgifter till den aktuella produkten eller kontot.