Inställning av Filezilla

Hämta och installera Filezilla från https://filezilla-project.org/download.php?show_all=1

1. Öppna "Platshanteraren" under menyn "Arkiv".

2. Välj "Ny plats".

3. Fyll i fälten "Värd", "Användare" och "Lösenord" som beskrivs under avsnittet "FTP Information" i ditt välkomstmail (ersätt ue-example.com med din egen domän). Under kryptering rekommenderar vi att du väljer "Använd bara enkel FTP (osäker)". Välj "Normal" som "Inloggningstyp".

1. Välj fliken "Överföringsinställningar" och markera kryssrutan till "Begränsa antalet samtida anslutningar".

2. Ställ in "Maximalt antal anslutningar" till 3 eller 4

1. Tryck på "Anslut" för att logga in på webbservern direkt, eller på "OK" för att spara uppgifterna utan att logga in.

Artikel från supportkategorin: FTP