Varför har ni inte version X av en plattform?

1-Click-paketen är inte utvecklade av oss. De tillhandahålls av de ansvariga för de olika webbsystemen. Till exempel gör Wordpress-personer 1-clickspaketet för Wordpress. Således är det inte vi som bestämmer vilka versioner eller paket vi kan leverera.

Vi ser alltid till att erbjuda det senaste 1-clickspaketet tillgängligt för varje system.

Det är naturligtvis möjligt att installera den version som medföljer en 1-click installation och där efteråt uppdatera versionen till den senaste genom att följa den uppdateringsprocessen.

Artikel från supportkategorin: 1-Click installation