1-click installation på en associerad domän

När du har lagt till en domän till ditt webbhotell kan du sedan använda webbläsarens 1-click funktion för att installera programvara på den domänen.

Välj webhotel i kontrollpanelen och tryck på menyvalet "1-Click installer". När du är på installationssidan för 1-click, under "Adress", välj domänen i listan över möjliga domäner som ska ha installationen.

Se till att du inte väljer samma tabell prefix som redan finns på ditt webbhotell, för om du installerar samma system som tidigare, så kommer 1-click att skriva över databastabeller med samma namn / prefix.

Artikel från kategorin 1-Click installation