1-klicksinstallation på tillfällig URL

Om din domän ännu inte är flyttad till oss, men du fortfarande vill använda vår 1-click-installation, kan du installera på en tillfällig URL adress.

När du har valt det system du vill installera kan du välja "Använd tillfällig URL" under installationen. Då kommer du att kunna redigera din sida via den tillfälliga webbadressen som du hittar i upprättelse emailet, eller under Administration i Kontrollpanelen.

När du inte längre vill använda den temporära webbadressen, kom ihåg att korrigera till den rätta.

Se gärna WordPress egna guide: http://codex.wordpress.org/Changing_The_Site_URL

Artikel från kategorin 1-Click installation