Falska Simply.com mails i omlopp!

Var uppmärksam på att det just nu finns en del Simply.com-phishing mails i omlopp. Du kan känna igen dessa falska mails, genom avsändaren och innehållet utger sig för att vara från "Simply.com", men avsändaradressen är inte från "simply.com" domänen.

Vanliga frågor

Vi har skrivit ett antal guider för att hjälpa dig med din produkt hos oss. Välj vilken kategori din fråga hör till.

Kontakta oss

Om du inte hittade vad du sökte under "Vanliga frågor", kontakta vår support här.

Vår genomsnittliga svarstid just nu, är under 3 minuter 29 sekunder.

På den här mailadressen får du ett svar på ditt ärende. Var noga med att ange en mailadress som fungerar.
Markdown stöds

Hjälp oss att hjälpa dig

Innan du skapar denna ticket, får du gärna logga in på domänens Simply.com-konto för att bekräfta din identitet, så vi bättre kan hjälpa dig.

Utan att ha bekräftat din identitet, kan vi inte lämna ut känsliga uppgifter eller hjälpa dig på samma sätt.

Det är INTE ett krav på att logga in, för att kontakta oss.

Logga in på ett Simply.com-konto

Vill du ha hjälp via telefon?

Ring till oss

Om du är kund hos oss kan du ringa och få hjälp från vår support

Du ska vara inloggad på ditt Simply.com-konto för att få tillgång till telefonsupport

Har du behov av hjälp, så upprätta gärna ett supportärende

Logga in nu