Skjul side for besøgende imens siden udvikles

Det er muligt at skjule siden imens der udvikles på den ved at aktivere medlemsregistreringer, på denne måde kræver det at man har en bruger som har adgang til siden.

• Her skal vi dog gøre opmærksom på at man skal have en Standard Suite, Pro Suite eller vores Enterprise Suite for at kunne bruge denne funktion.
  1. For at aktivere medlemsregistreringer skal du åbne hjemmesidedesigneren i kontrolpanelet.

2. Når du har åbnet hjemmesidedesigneren skal du trykke på Indstillinger øverst på siden:

1. Du skal nu vælge hjemmesideindstillinger > Medlemsindstillinger og så aktivere medlemsregistreringer.

1. Når det er aktiveret skal du lukke vinduet, og så skal det aktiveres for de sider du ønsker at skjule for besøgende. Tryk her på Sider i øverste bjælke:

1. Tryk nu på den side du ønsker at skjule og aktivér “Begræns adgang til denne side”.

1. Siden er nu skjult for besøgende:

Artikel fra support-kategorien: Hjemmesidedesigner