HTTP 555 Security Incident Detected

Simply.com benytter et avanceret filtersystem (Web Application Firewall) for at forhindre og blokere angreb, misbrug og udnyttelse af sårbarheder i vores kunders hjemmesider.

Hvis dette filter opfanger hvad den mener er et forsøg på misbrug af din hjemmeside, vil den vise en 555-fejl og afbryde forbindelsen for netop den besøgende. Dette kan bl.a. være for mange fejlede loginforsøg, HTTP-forespørgsler som ikke er tilladte, eller besøg fra IP-adresser som er kendt for angreb og spam.

Du kan se den præcise årsag til blokeringen, ved at gennemgå logs for dit produkt. Det gøres under "Webserver logs" -> "Webserver Application Firewall" i vores Kontrolpanel.

Kendte 3-parts services som Googlebot, Jetpack, Paypal, Facebook, ManageWP osv. er whitelisted i vores sikkerhedsfilter.

Denne fejlkode var engang HTTP 406, men dette er ikke længere tilfældet.

Artikel fra support-kategorien: PHP