Bloker adgang fra udvalgte IP-adresser

Du kan bruge .htaccess til at blokere adgang til din hjemmeside fra enkelte IP-adresser eller IP-ranges.

Følgende syntaks kan bruges til at blokere med:

<RequireAll>
Require all granted

# Bloker enkelt IP
Require not ip 192.0.2.1

# Bloker IP range
Require not ip 192.0.2.0/24

# Bloker IP range
Require not ip 192.0.2
</RequireAll>

Og hvis du vil blokere al adgang, undtagen fra enkelte IP-adresser:

Require ip 69.46.36.0/27
Require ip 192.0.2.1

Blot tilføj de relevante linjer til webhotellets .htaccess-fil.

Se også https://httpd.apache.org/docs/2.4/howto/access.html#host

Bloker lande

Hvis du vil blokere adgang fra udvalgte lande, kan du bruge dette værktøj: https://www.ip2location.com/free/visitor-blocker

Artikel fra support-kategorien: PHP