HTTP 503 Service unavailable

HTTP 503-fejl kan opstå når et webhotel har brugt al hukommelse det har til rådighed i det produkt der er valgt, eller når et script timer ud.

Du kan se mængden af brugt hukommelse fra "Website" menuen og under "Ressourceforbrug" i kontrolpanelet, hvor du også kan læse nærmere om hvordan du kan sænke og analysere forbruget ved bla. at optimere din side med cache, samt finde frem til problemet ved at undersøge logfilerne, og bl.a. at kontrollere for angreb.

Vi ser i nogle tilfælde at højt ressourceforbrug kan være forårsaget af angreb, for meget trafik eller af tunge plugins der er installeret i diverse CMS systemer, især backup plugins kan være problematiske.
Ofte er årsagen til fejl-koden dog blot at ens side er ved at "vokse" ud af nuværende hosting-pakke hos os, og du kan derfor opgradere til en større pakke med flere ressourcer i for at afhjælpe problemet.

Tilkøb flere ressourcer

Du kan opgradere dit produkt til en større pakke, med mere hukommelse, og dermed hæve ressource-loftet. Opgrader dit produkt igennem vores Kontrolpanel.

Genstart PHP-tråde

En midlertidig løsning på problemet kan være at genstarte alle PHP-processer/tråde på webhotellet. Det gøres under menupunktet "Website".

Artikel fra support-kategorien: PHP