Webmail

Vores Webmail findes på https://www.simply.com/webmail/ - en URL du med fordel kan gemme i din browser.

I Webmail skal du logge ind med din e-mail adresse og den adgangskode du valgte da du oprettede din e-mail konto i vores Mail Administration.

Når du er logget ind kan du læse og skrive mails fra din mailkonto.

Du kan også sende vedhæftede filer i Webmail. Vær dog opmærksom på, at grænsen for størrelsen på vedhæftede filer er max. 100 MB. Ønsker du at sende større filer skal du sende dem igennem et mailprogram på computeren, eller via en fildelingstjeneste.

Det er kun muligt at være logget på én mailkonto ad gangen i Webmail. Ønsker du at læse/skrive mails fra en anden mailkonto skal du logge af den første mailkonto og derefter logge ind på den anden.

Mail signatur i Webmail

Sådan tilføjer du en signatur til dine e-mails i Webmail.

1. Åbn Webmail

2. Klik på Indstillinger -> Identiteter -> Din e-mail adresse

Her har du mulighed for at opsætte din signatur i ren tekst.

Ønsker du at opsætte en HTML-signatur, kan du gøre det blot ved at aktivere HTML:

Når HTML er aktiveret får du flere værktøjer at opsætte din signatur med.

Husk at trykke Gem nederst på siden, når du er færdig.

Bemærk! Hvis du har opsat en HTML-signatur, er der en funktion i Webmail du skal aktivere for at signaturen altid vises når du skriver en ny mail.

Klik på Indstillinger -> Skrivning af beskeder

I indstillingen Skriv HTML besked skal du vælge altid.

Husk at trykke Gem nederst på siden, når du er færdig.